Pages

Monday, November 10, 2014

Chảo nhôm - cách dưỡng và làm chảo không dính

 Seasoned and Treated aluminum woks
 washed with dishwasher soap
 dry them
 prepare: gloves - napkin - oil - ginger - long chopsticks
 highly suggested = GO OUT SIDE ... open space


 TOO HOT
 Thôi tiêu tùng rồi ............. QUÁ NÓNG .... CHẢY TIÊU LUÔN !!!

 MEDIUM HEAT FLAME - wait for 1 min. - add oil - use chopsticks rub ginger around wok to coat hot oil = do for 2-3 min -- DONE = LET COOL -- WASH WITH SOAP - AND DRY
 PUT ON HOT STOVE FOR DRIER WOK .... done with seasoning the wok -- it's ready for use = no more sticking food to the wok

 IT'S OK with dark marks -- as long as its no sticking !!!
 TREATED WOKS - clean and dry - store away until needed
 OOPSY !!! bad one
 TESTING TIME
 THỬ CHẢO bằng cách chiên trứng

 trứng tróc lóc = chảo đã được treated
 BEAUTIFUL !!!


Chúc mọi gia đình được no ấm!

1 comment:

  1. Con thích bộ chảo này lắm mà đợt về vn con quên mua. Đổ bánh xèo hay chiên trứng ăn sáng là tuyệt vời!

    ReplyDelete